2010. március 26., péntek

Céljaim jelenleg

A célok közhírré tételével mindig óvatosan bánok, de most úgy döntöttem, hogy magam miatt dokumentálom itt, és ezzel akár vállalom a negatív kritikákat is. Remélem nem sok lesz:D. Lássuk a célokat:
2010. május: Az első, egyszerűbb, de már mások álltal is felismerhető duett az öcsémmel, aminek a gyakorlása közben rengeteget fogunk nevetni
2010. december: közös Adventi gyertyagyújtásain minden héten valami más dallammal örvendeztetem meg a családot. Élvezhető, igazi muzsikával. Persze a Karácsony este sem maradhat ki, meg a nagyikénál is eljátszok majd egyet a család közös műsorocsáján.(a család karácsonyi szokásaiba most nem megyek bele)
2011. május: ekkorra vissza szeretném nyerni versenysúlyomat és alakomat a szülés után, szeretnék egy igazná remek hangulatot kialkítani a zene által köztem és a hegdeűm között, és szeretnék egy fotósorozatot a hegedűről ,és rólam. Nem sexiset, hanem sokkal inkább vagányat. Valamit, ami jellemez engem, és a zenéhez való hozzáállásomat.(ahhoz hogy ez érthetőbb legyen még írok majd egy posztot kicsit később)
2011. augusztus: Új, már nem gyakroló hegedű... még nincs teljesen konkrét terv.. de szerintem használt lesz...

Dátum nélkül:
1. David Garrett élő koncertjén jelenlenni
2. Vivaldit játszani
3. Havonta legalább egy klasszikus, vagy újszerű hegedűkoncerten
4. nem utosó sorban, a blogom által kedvet és hitet adni sok felnőttnek, aki azt gondolja, hogy már lemaradt arról, hogy megtanuljon zenélni saját örömére!!!

Remélem minden olvasóm napról napra olvashatja ahogy haladok a kitűzött céljaim irányába, és ahogy bővülnek az elképzeléseim.

1 megjegyzés:

  1. Szia! Jó magyar rajongókat találni :) Sikerült azóta eljutni David egyik koncertjére? Esetleg most nem jössz Bécsbe, vagy Grazba? Üdv, Éowyn (davidgarrettfan.net)

    VálaszTörlés